Produk

Semua yang anda perlukan
dalam satu produk.

Padat dengan ciri-ciri tambahan dalam satu harga.

Signal Pembelian dan Penjualan

Bot algoritma proprietari kami menggunakan Complex Logic dan Mathematic Equations untuk meramal trade yang menguntungkan dan untuk memberitahu anda bila waktunya untuk membeli atau menjual. Anda boleh menetapkan auto Trading Alert terus ke telefon pintar anda.

Garisan Support & Resistance

Elakkan analisa manual untuk mencari kawasan Support & Resistance. Biar Bot kami melakukan ia untuk anda secara automatik! Berfungsi pada apa jua Timeframe.

Awan Trend

Sahkan bahawa isyarat belian atau jualan anda bergerak ke arah yang betul dengan ciri baru Volatility dan EMA Cloud kami.

Ketahui Bila Berlakunya Breakout

Kami memberi label dan amaran secara automatik apabila berlaku Breakout pada Support atau Resistance.

Ketahui Berapa Volatile Dagangan Anda

Menapis signal belian dan jualan yang mengikut arah yang betul. Volatility Indicator membantu anda memahami pada tahap makro sama ada pergerakan pasaran pada keseluruhan menaik atau keseluruhan menurun.

Automatik Trendlines

Elakkan kerumitan manual dalam melukis garisan Trend dan biarkan VTI System kami lakukan ia untuk anda secara automatik pada apa-apa Timeframe sekalipun.

Perdagangan Mengikut Momentum Pasaran

Gandakan Keuntungan Anda
Dengan VTI Oscillator.

Indikator Teknikal tambahan seperti VTI Oscillator membolehkan anda untuk mengetahui kekuatan momentum pembelian atau penjualan dan potensi perubahan trend dagangan. Gabungkan penggunaan VTI System bersama-sama VTI Oscillator untuk hasil yang terbaik!